Vi har tecknat ett avtal på två år med Rikshem gällande successionsrenoveringar av deras lägenheter i Helsingborg och Malmö. Därtill ska vi totalrenovera två huskroppar på totalt 54 st lägenheter i bostadsområdet Fredriksdal i Helsingborg.

Successionsrenoveringar, Helsingborg och Malmö

Projektet omfattar ca 120 st lägenheter i Helsingborg och 20 st i Malmö per år. Vid hyresgästbyte utförs en helrenovering av lägenheten. Under åtta veckor byter vi kök, badrum, golv, dörrar, lister, installationer inom lägenheten samt ser över fönster.

Lägenheternas utseende och renoveringen kan variera stort beroende fastigheternas ålder och skick. Därför krävs god planering och tidiga platsbesök för att minimera risker under de åtta veckorna vi har på oss innan nästa boende flyttar in. Tajt samarbete med samtliga underentreprenörer och leverantörer kommer också bli en viktig pusselbit.

Totalrenovering av lägenheter, Helsingborg

Renoveringen gäller Rikshems fastigheter på Tränsgatan 1 och 3 i området Fredriksdal. Lägenheternas rum målas om och får nya golv samt nytt kök och badrum. Nya inglasade balkonger och uteplatser kommer att uppföras.

I samband med renoveringen kommer även tvättstuga, förråd, trapphus, fasad och tak renoveras. Ny ventilation och nya hissar kommer installeras.

På plan 1-3 kommer större lägenheter delas och skapa 18 st 1:or och 2:or med inglasade balkonger. I markplan skapar vi 8 st nya genomgående marklägenheter med uteplats.