MTA Bygg och Anläggning är återigen en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Works årliga medarbetarundersökning.

Tommy Zryd, VD på MTA Bygg och Anläggning säger: ”Vi är oerhört stolta och glada över att för tredje året i rad bli utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin 50-250 anställda. Vår största framgångsfaktor för den tillväxt vi haft sedan starten 2010 är vår engagerade personal. Denna återkommande utmärkelse från Great Place to Work® visar att vår långsiktiga satsning på arbetsglädje och trivsel genererar konkurrenskraft och lönsamhet.”

Maria Grudén, VD på Great Place to Work Sverige, kommenterar årets resultat så här: ”MTA Bygg och Anläggning är i år det högst rankade bolaget i sin bransch på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Arbetsglädje och enkelhet gör kulturen på företaget unik och medarbetarna känner sig sedda och engagerade.”

Utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplatser är indelad i tre kategorier; små, medel och stora organisationer. Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och priset för de bästa arbetsplatserna har delats ut i Europa i tolv år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras bland annat på en undersökning bland företagens medarbetare som får fylla i svar på 59 påståenden om sin arbetsplats.

För mer information, kontakta
Tommy Zryd, VD
0733-23 21 51
tommy.zryd@mtabygg.se