Tre mycket glada delägare av MTA Bygg och Anläggning i Halmstad AB fick fredag den 2 november under Guldgalan motta det prestigefyllda priset som Årets Marknadsförare i Halland under 2012.

Juryns motivering:
”Genom ett målinriktat arbete har de fyllt sitt varumärke med egenskaper som trygghet och kompetens. Den 1 april 2010 hade företaget 3 anställda, nu knappt 3 år senare står de med 100 anställda och en omsättning på 200 miljoner kr. De har vuxit genom att kreativt bearbeta marknaden bland annat genom att låta den egna arbetskraften vara marknadsföringsmotorn.”

Vi på MTA är mycket glada och hedrade över detta fina pris som ger oss ett erkännande och bekräftelse på att vår målmedvetna satsning och aktiva marknadsföring av kompetens ger långsiktigt resultat.

För ett företag i en sådan stark tillväxtfas som vi befinner oss i så är det oerhört viktigt med tydlig och enkel kommunikation för att fylla vårt varumärke med kärnvärden som arbetsglädje, enkelhet och långsiktighet. Vi har hela tiden haft målsättningen att vår personal skall känna sig stolta över att få tillhöra den fina gemenskapen på MTA och över förmånen att få bära vårt varumärke på sina kläder samt vara delaktig i alla spännande projekt som vi skapar tillsammans med våra kunder och leverantörer.

En av de första saker som vi beslutade oss om på MTA var att skapa ett varumärke med en tydlig och enkel logotyp och färger och formspråk med klara associationsmöjligheter till vår verksamhet. Vi vill skicka ett stort tack och erkännande till Lars Sandberg som hjälpte oss att bearbeta och förfina den första grova skiss som skapades hemma vid köksbordet i Slöinge av Cecilia Zryd.

Som byggföretag har vi också förmånen att utnyttja våra arbetsplatser som ett stort och tydligt skyltfönster för vår verksamhet och synas på de mest centrala platserna där många människor passerar dagligen. Vi vill därför också skicka vårt varmaste tack och uppskattning till alla våra kunder som genom att anlita MTA för sina spännande byggprojekt givit oss denna möjlighet att synas tillsammans med er. Ett särskilt tack vill vi i denna fråga ge till Greger och Wulf på Fastighetsstaden, Johan på Klasén Bil, Clas på BilMånsson i Halland AB, Carl-Johan på Comfort Audio AB samt Kent och Lars på Retail Warehouse i Halmstad AB.

Ett varumärke utan innehåll betyder ingenting. Vi har den gladaste, bästa och mest kompetenta personalen i branschen. Vi vill därför också tacka alla er som genom sin dagliga arbetsinsats och härliga inställning laddar vårt varumärke MTA med positiva omdömen och uppskattande ord från våra kunder och leverantörer. Detta bekräftar för oss att satsningen på arbetsglädje, enkelhet och långsiktighet kommer att fortsätta skörda framgångar…..och apelsiner.

Syns man inte, finns man inte.

Mats Johansson, Tommy Zryd och Andreas Olsson