MTA Bygg och Anläggning söker dig som gått ut gymnasiet, är under 25 år och har varit arbetslös i mer än 1 år, för anställning på en av Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Vi vill, som en av kommunens större arbetsgivare, ta vårt sociala ansvar och erbjuda unga människor en möjlighet att komma ut i arbetslivet och få en plattform för framtiden. Att få erfarenhet från ett första jobb kan ha stor betydelse för den egna självkänslan och skapa möjlighet till personlig utveckling och framtida anställningar hos oss eller andra arbetsgivare.

Hos oss kommer du att få prova på diverse enklare arbetsuppgifter som förekommer på en byggarbetsplats. Det kan vara administrativa uppgifter, städning, förrådsarbeten, sortering av byggmaterial och hantlangning /materialförsörjning till våra erfarna bygg- och anläggningsarbetare.

Du skall vara bosatt i Halland eller Norra Skåne och vara under 25 år, ha godkända betyg från gymnasieskolan och vara inskriven hos arbetsförmedlingen. För anställningen krävs B-körkort, stor vilja och engagemang, social kompetens och förmåga att hålla gällande arbetstider på arbetsplatsen. Vi har stora krav på närvaro och att du genomför tilldelade arbetsuppgifter på ett effektivt och säkert vis.

Arbetet vi erbjuder är tidsbegränsat till ett år men möjlighet till visstidsanställning kan finnas om ömsesidigt intresse uppstår.

Ta chansen. Bli en av oss.

Låter detta intressant? Om du vill bli en av oss så vill vi ha din ansökan senast 2017-03-17 med CV och ett personligt brev via vår karriärsida http://karriar.mtabygg.se.