Projektbeskrivning

Foto: Andreas Svensson, West Photo

Solgården, Hotel Tylösand

Vi fick uppdraget att bygga om Solgården från grunden. Solgården är Hotel Tylösands utomhusområde som bl a används för restauranggäster, konserter, after beach och nattklubb.

Vi skapade nya terrasser både på marken och intill byggnaden. Vi satte ny belysning, byggde två nya barer och ett nytt trädäck. Inglasning av uteserveringar, öppningsbart glastak och skyddande segeldukar var delar som ingick för att regn- och vindsäkra Solgården. Segeldukarna körs ut över delar av gården vid behov.

Arbetet utfördes mellan februari och maj 2018.

Med facit i hand efter ombyggnaden av Solgården, dess terrasser och Titus är vi riktigt glada och stolta över hur väl det fungerat.

Ett ur tidsperspektiv pressat projekt som redan efter några månader skulle fungera för konferens, spa och sommargäster gjorde att det ställdes höga krav på alla inblandade, inte minst MTA som genomförde projektet på ett proffsigt sätt. Tillmötesgående, innovativa, lösningsorienterade och målinriktade blev detta så lyckat. Att dessutom göra det med gott humör och vänlighet är något som vi i servicebranschen uppskattar extra mycket.

Stort tack för ett fint samarbete.

Elisabeth Haglund, VD, Hotel Tylösand

Bilder

Foto: Andreas Svensson, West Photo