Projektbeskrivning

Utsiktsplats Björkris

Tillsammans med Trollängen utvecklade vi deras vision om ett landmärke vid Björkris.

I stadsdelen Björkris, i norra delen av Kungsbacka uppförde vi en utsiktsplats utöver det vanliga med målet att locka människor att besöka naturen och ta en titt från denna speciella utsiktsplats. Härifrån har man utsikt över Björkris, Kungsbacka innerstad, Hede station och det går även att skymta Kungsbackafjorden.

Utsiktsplatsen är byggd i trä och uppförd direkt på berget. Tillhörande gångvägar och belysning är utfört med minsta möjliga påverkan på naturen.

Tid: Hösten 2020 till våren 2021
Beställare: Trollängen bostad
Ort: Kungsbacka
Entreprenadsform: Totalentreprenad
Kontaktperson, MTA: Rickard Gotting
Kontaktperson, kund: Johannes Horn

Bilder

Foto: Andreas Svensson, West Photo