Vi har fått tilldelningen att i nära samarbete med TrelleborgsHem genomföra ett förtätningsprojekt genom att utveckla 102 bostäder på Malörtsvägen i Trelleborg i form av fyra punkthus.

– Vi på MTA är otroligt stolta att få tilldelning av TrelleborgsHem för att  uppföra 102 lägenheter i fyra punkthus. Detta är helt enligt MTA:s tillväxtstrategi och tillsammans med våra duktiga medarbetare så kommer vi leverera en produkt till Trelleborgs invånare med god kvalitet och fint formspråk, säger MTA:s VD Andreas Granberg.

Punkthusen på Malörtsvägen 10-28 kommer att bestå av olika storlekar på lägenheterna. Det är planerat ettor, tvåor och treor i husen som blir 5 och 6 våningar höga. Projektet markerar också starten för TrelleborgsHems offensiva satsning på nyproduktion.

– De fyra punkthusen längs Malörtsvägen blir starten för TrelleborgsHems satsning i ökad nybyggnation. Lägenheterna kommer att följa vår nybyggnadsstandard vilket kännetecknas av yteffektiva och prisvärda lägenheter med fokus på långsiktighet, kommenterar Pia Jönsson, VD på TrelleborgsHem. Vi är väldigt glada över att i MTA hittat en entreprenör som vill utveckla kvarteret med oss och vi ser fram emot den resa vi står inför.

Projektet väntas gå igång efter sommaren i år och preliminär inflyttning är beräknad till våren 2023.