Aim’n bygger nytt kontor och lager i Getinge tillsammans med MTA.

Från ett första möte i slutet av april då idén om en nyetablering diskuterades till dagens signering av entreprenadkontrakt – processen har gått i rekordfart. Under tiden har dessutom byggklar tomt i Getinge industriområde förvärvats och bygglov beviljats.

– Vi är oerhört stolta över det avtal som nu signerats och ser fram emot att leverera en förstklassig kontor- och lagerbyggnad till ett världsföretag som Aim’n, säger Andreas Granberg VD för MTA Bygg och Anläggning.

– En stor framgångsfaktor är även det briljanta arbete från Halmstads kommuns berörda tjänstemän som med flaggan i topp visar att Halmstad är rätt stad för företagsetablering, fortsätter Andreas.

Aim’n grundades i Halmstad 2014 av Tekla Acs och Helen Van. Deras vision var att göra träningskläder som de själva skulle älska att bära och resten är en framgångssaga där träningskläder från Aim’n numera bärs av kvinnor från hela världen.

– Att få bygga med Aim’n i egen regi och driva vår framtida utveckling är en stor dröm som går i uppfyllelse. Vi är extremt glada, kommenterar Robin Mostacero VD för Aim’n, det faktum det nya kontoret och lagret möjliggör företagets fortsatta tillväxt.

Arkitekt: Strandberg Arkitekter

Organisation MTA:

  • Ombud – Claes Fogelberg
  • Projektledare – Sandra Lindén
  • Entreprenadingenjör – Tobias Nilsson
  • Platschef – Hampus Selin

Två VD:ar ger tummen upp för nytt samarbete. Andreas Granberg, MTA och Robin Mostacero, Aim’n.

Bilder