Vad tycker våra kunder?

Patrik Tano, VD, Garnito AB

Vi har haft ett oerhört nära och lyckat samarbete mellan oss som byggherre och MTA som totalentreprenör. Tack vare MTAs personal och framförallt platschefen Jens starka engagemang i projektet har slutresultatet överträffat våra förväntningar.

Elisabeth Haglund, VD, Hotel Tylösand

Med facit i hand efter ombyggnaden av Solgården, dess terrasser och Titus är vi riktigt glada och stolta över hur väl det fungerat.

Ett ur tidsperspektiv pressat projekt som redan efter några månader skulle fungera för konferens, spa och sommargäster gjorde att det ställdes höga krav på alla inblandade, inte minst MTA som genomförde projektet på ett proffsigt sätt. Tillmötesgående, innovativa, lösningsorienterade och målinriktade blev detta så lyckat. Att dessutom göra det med gott humör och vänlighet är något som vi i servicebranschen uppskattar extra mycket.

Stort tack för ett fint samarbete

Claes Göran Eriksson, Casmé AB

Jag känner ett mycket stort förtroende för MTA. Engagemang, arbetsmoral och positiv inställning från hela företaget. Man känner en trygghet att arbeta med MTA. Med de byggnationer vi haft med MTA har vi haft stort förtroende för platsledningen, hög kompetens och ett stort engagemang. Vi har därför känt oss trygga som kund med de projekt vi haft tillsammans.

Johanna Johnsson – Förvaltare, Hemfosa Fastigheter AB

MTA är mycket professionella i sitt bemötande, de är snabba på att återkoppla och jobbar lösningsorienterat oavsett storleken på projektet. Jag kan varmt rekommendera MTA.

Peter Jacobsson – VD, Fem Hjärtan Fastigheter

Hej!

I onsdags startade inflyttningen på Kv Tegelbruket i Ängelholm och det är nöjda människor som flyttar in!

Vill tacka MTA organisationen med Helsingborgsgänget i spetsen för ett mkt bra genomfört projekt. Olika besökare, leverantörer och besiktningsmän har utryckts sig väldigt positivt under hela projektets gång över vilken god ordning som har varit på arbetsplatsen. Platsledningen med Niclas, Henrik och Christoffer har varit suveräna.

Sara Artl, Harald Nyborg

MTA har varit de bästa att arbeta med av de tolv byggen jag varit med om. Skall vi ha hjälp vid nyetablering och annat vet jag vem vi ringer om det är i områden de kan hantera.

Greger Petersson, Fastighetsstaden

MTA är bäst i branschen. Anställda på alla nivåer visar ett större engagemang, arbetsglädje, arbetsmoral och arbetsvilja än konkurrenterna. Företagets positiva inställning kan bli hur värdefullt som helst nu och i framtiden.

Carsten Modig, Ramböll Projektledning (Göinge Bil)

Efter många år i yrket och efter att ha arbetat med många olika entreprenörer, stora som små, måste jag säga, att jag nog inte har varit med om något liknande. Jag trodde väl aldrig, att jag skulle få uppleva en så välorganiserad och välbemannad och välplanerad entreprenad. Arbetet gick, som på räls. Informationen till beställare och UE fungerade perfekt hela tiden och stämningen var alltid god. Jag kan inte erinra mig en enda konfliktsituation under hela tiden. Jag känner mig privilegierad, som har fått uppleva en sådan entreprenad och dessutom, från min beställare bara höra lovord över MTA och deras organisation. Detta såväl praktiskt, som mänskligt. Arbetsplatsen var väldig väl organiserad och skött. Jag kan bara säga, att den som får möjligheten att samarbeta med MTA, kan känna sig trygg, både vad det gäller det praktiska arbetet, kvalitén och ekonomin

Johnny Persson, HKSCAN

MTA anlitades efter upphandlingar mellan olika byggföretag. Jobbet innebar större utbyggnad på utsidan av fastigheten, men även mindre jobb som flödesförändringar i produktionen och grävning av nya brunnar för fettavskiljning. Arbetet genomfördes seriöst, kostnadseffektivt och tidsramarna hölls. Arbetsledare och personal upplevdes som väldigt kunniga och lätta att jobba med. Detta resulterade i ett projekt som vi blev väldigt nöjda med. Kan varmt rekommendera MTA för all typ av byggnadsarbete.

Thomas Rasmusson, Projektledare Halmstad Energi & Miljö

MTA har genomfört entreprenaden på ett mycket bra sätt. Tider och ekonomi enligt överenskommelse. Bra bemötande mot oss och allmänheten.

Andreas Winkler, Projektledare/Ombud Halmstad Energi & Miljö

Detta var första gången vi anlitade MTA och vi blev verkligen ytterst positivt överraskade. Smidigt samarbete, ordning och reda på byggplatsen och en verklig kompetent byggproduktionsledare.

Tobias Nygren, Projektledare FortV

Samarbetet med MTA har varit mycket bra. Platsledningen har agerat ärligt och rakt med hög kompetens och stort engagemang.

Håkan Nilsson, Flygstationschef

När jag fick veta att bygget av platta och taxibanor skulle påbörjas bävade jag för vad som skulle kunna hända angående flygsäkerheten. Tidigare erfarenheter med betydligt mindre uppdrag av arbeten inom airside har det oftast förekommit störningar som lett till avvikelserapportering samt andra konsekvenser. Ni på MTA har däremot sköt ert uppdrag med dom krav som finns angående flygsäkerheten på ett mycket berömvärt sätt. Jag kan bara lyfta på hatten för er och på det sätt som Ni genomfört detta. Förstår att Ni i ledningen måste vara nöjda med er personal samt i min värld, en fantastisk arbetsledning.

Roger Svantesson, Airfield Group

Som byggledare har det varit ett nöje att samarbeta med Er. Viljan, engagemanget och den respekt ni visat för de speciella krav som ställs på flygfältsytor, har gett oss ett mycket bra slutresultat.

Fredrik och Sofia Heinsjö

Vi fastnade för MTA och byggtekniken med prefabricerade betongväggar. Det ger väldigt låga underhållskostnader samt ett mycket välisolerat hus med låga driftkostnader, vilket vi redan nu ser på våra elräkningar. Bygget löpte på enligt tidsplan utan större problem. De få problem som inträffade längst med vägen löstes till vår fulla belåtenhet. Snickarna vi fick till vårt hus har varit väldigt noggranna och värnat om kunden hela tiden genom lyhördhet och lösningar som uppfyller våra förväntningar. De har också kommit med rekommendationer som hjälp oss att få ett bättre hus. Vi har fått ett fantastiskt hus inom våra budgetramar. Vi rekommenderar varmt MTA då kunden och kvalitet är i fokus.

Clas Månsson, BilMånsson i Halland AB

Samarbetet med MTA ha