MTA utsedd till huvudentreprenör för byggnationen av Hotel Tylösands nya framsida.

Hotel Tylösand får en helt ny framsida genom tillbyggnad som ger ca 39 nya hotellrum, ny konferenslokal och utställningsyta intill den befintliga huvudentrén.

Som ett av Sveriges populäraste hotell för såväl privatgäster som konferenser har Hotel Tylösand under de senaste åren genomfört en lång rad nysatsningar i form av bland annat redesignade hotellrum av Åsa Gessle, ett ombyggt The Spa, Solgårdens nya utemiljö och nu senast sommarfavoriten Bettans Bar.

Resultatet har blivit en succé med ökad efterfrågan på såväl privatboende som konferensbokningar.

– Tillbyggnaden på hotellets framsida är helt i linje med vår ambition att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt fortsätta att utvecklas för att alltid kunna erbjuda våra gäster en ännu bättre vistelse här hos oss, säger Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund.

– Därför har vi fattat beslutet att förstärka kapaciteten och binda ihop hotellets olika huskroppar med en utbyggnad som sträcker sig från huvudentrén mot parkeringen på ett sätt som vi tror kommer att bli både vackert och effektivt.

– Vi är otroligt glada över att återigen få förtroendet att bygga åt Hotel Tylösand och ser fram emot ett gott samarbete tillsammans med alla inblandade, säger MTAs VD Andreas Granberg.

Invigning för den nya tillbyggnaden är beräknad till maj 2021.

Ett handslag för samarbete! Från vänster: Elisabeth Haglund VD Hotel Tylösand, Andreas Granberg VD MTA och Björn Nordstrand delägare Hotel Tylösand